Min Resa

Jag hade tillsammans med min bror arbetat i eget entreprenadföretag i ca 30 år när något inträffade som skakade om min tillvaro rejält i grunden. Existensfrågor och grubblande har aldrig intresserat eller berört mig. Tvärtom har jag alltid haft en positiv syn på livet och dess fascinerande sätt att uttrycka sig på.

November 2013

Jag spelade keyboard som jag ofta gör på lördagkvällar, en vacker ballad och tankarna for snabbt iväg till några vänner som tyvärr fick lämna livet alldeles för tidigt. Det dröjde bara några minuter så fick jag "kalla kårar" längs ryggraden som en konstig bekräftelse på att dom hörde mina tankar och var närvarande på något sätt. Jag lät detta vara ett tag  men historien upprepade sig några dagar senare. Nu med ännu starkare rysningar. Jag satte mig i ett mörkt rum och sträckte ut händerna och bad min livsguide om kontakt. Det gick 5 minuter och absolut ingenting hände. Jag skulle precis resa mig och gå därifrån när hela kroppen började skaka och händerna pirrade på ett konstigt vis. Det var då jag förstod att det finns något mera.. något annat..

November 2017

Det har nu gått 4 år sedan den första kontakten och efter mer än 15 000 boksidor, ett flertal klienter, diskussioner med likasinnande, en healingutbildning och en avslutad mediumutbildning kan jag  konstatera att det här var ingen slump, det där "uppvaknandet".

December 2022

Klienterna uppgår nu till nästan 400 till antalet och jag har hunnit jobba praktiskt med Hypnosterapi i 4 år. Med fantastiska resultat! 

Jag har insett att allt jag varit med om i mitt liv har varit en förberedelse för att kunna arbeta med den gåvan som jag alltid haft, men först nu varit mogen att förstå och tillämpa:

"Att hjälpa andra att hitta deras bästa och lyckligaste väg i livet"

"Den här resan har kostat mig en hel del, men jag har för första gången i mitt liv förstått vem jag egentligen är genom att låta mig vara precis det.. Utan mask, utan nån mental kostym.."