Musiken som spelas är demo på soundhealing under fliken  musik.

Demohealing1.mp3

Inspiration

Livet är inte alltid som man tänkt sig. Du kanske känner att du skulle tagit det där jobbet  eller gått den där utbildningen. Gjort ett annorlunda val i någon situation.Det är inte konstigt att du tänker så! Det gör nog de flesta av oss. Dessutom blir det ju inte lättare av att våra medmänniskor och samhället i sig ställer skyhöga krav på oss i alla sammanhang.

 Barnen skall vara på så mycket aktiviteter som möjligt, hemmet ska vara välstädat och fint, och utåt sett ska fasaden vara på topp . Du skall ha social och ekonomisk status. Allt är bara bra oavsett hur det känns egentligen inombords. Det där med egentid och sånt det hinner man aldrig riktigt med. Att få göra nåt som är riktigt roligt och avkopplande ..

Vem bestämmer det här då egentligen? Som svar på detta skulle jag vilja säga att det är du! Eller rättare sagt du är den enda som kan påverka och förändra genom att lyssna på din inre vägledning (intuition) och känsla för vad du vill. Inte vad andra säger/tycker att du skall göra.

Vi har alla en inre kompass som guidar oss den väg som passar bäst vid varje situation i livet. När vi inte följer den är det lätt att tappa tråden och känna hoppet, livsglädjen och meningen med allt försvinna.

Då är det dags att hitta DIN väg i livet! Jag coachar dig gärna till insikter med ett synsätt som du nog aldrig har mött förut, så att du själv kan välja vilka förändringar du vill göra, vilka mål du vill nå. Att förstå och förstärka din kontakt med intuitionen Tillsammans hittar vi förutsättningar och möjligheter att kliva in i en ny era i ditt liv! Där du håller i taktpinnen och börjar leva det liv som du egentligen innerst inne alltid drömt om!

Vad allt egentligen ytterst handlar om är att inse att du i din innersta kärna, i essensen av kropp, själ och sinne är stark, osårbar och bländande vacker! Förstå att du faktiskt är perfekt som du är.Att ta fram din inre trygghet som får dig att stå centrerad fullständigt oberoende av någon annan.

Du är varmt välkommen!