Din investering: 395,- (mp 3 fil)  495.- för CD inkl. frakt.

För att beställa ditt exemplar:

1. Fyll i beställningen nedan: 

2. Betala in beloppet till BG 5186-6473 eller Swish   123 512 20 49 (Soulpartner AB). Ange SH- och ditt namn som meddelande.

Jag producerar och levererar sedan musiken inom 7 arbetsdagar.Intyg samt kvitto bifogas.

ETT  MUSIKSTYCKE!
MED OÄNDLIGA MÖJLIGHETER!
För insikter!
För emotionell läkning!
För förståelse till förändring!

Ett instrumentalt flöde av toner som jag intuitivt och i ett meditativt tillstånd producerar i ett enda exemplar. Exklusivt för dig! Framtagen för att fånga din frekvens för förändring! Med toner och ljud som kan ta dig långt bortom det du trodde var möjligt! Ju mer du lyssnar, desto mer är insikter och större förändringar möjliga! En fantastisk meditation på 8-10 minuter digitalt inspelad i mp3 format. Intyg medföljer där jag garanterar att musikstycket är komponerat och producerat exklusivt för dig!

Du kan provlyssna nedan på en demo för att få en uppfattning om musikkvalitet, känsla m.m. Jag föreslår att du slår dig ner bekvämt, intar ett avslappnat tillstånd och öppnar upp ditt sinne för att allt ska komma till dig!

 

Demohealing1.mp3

 

Vill du köpa grunden till meditationsinspelningar?

Jag producerar din musik och du spelar in din text på ditt sätt. Med dina ord. Att spela in över någon annans musik kan bli tokdyrt med rättigheter osv.  Hör av dig så kan vi diskutera ev. upplägg.

Beställning

Ja! Jag beställer: