Healing

Energi finns i överflöd överallt runt omkring oss. Healing är  energibalansering och ordet betyder just läkande. Som healer är jag dekodern som tar emot energin för att sprida den där den som bäst behövs.

Jag arbetar med änglars hjälp i min healing, oftast genom min egen metod "Power Healing" som går till så att du ligger på en massagebänk påklädd alternativt sitter i en fåtölj och jag tar ett handgrepp runt din hand/arm och på detta sätt får du hjälp exakt där du behöver det i kropp eller sinne. Healingen brukar hjälpa både vid fysiska och emotionella problem.

Healing är avslappnande för nervsystemet, ger bättre sömn och är avstressande.

Positiv effekt av healing kan man få  vid olika smärttillstånd, huvudvärk, led och muskelvärk, allergier, astma, högt blodtryck, stressrelaterade sjukdomar samt emotionella obalanser, ångest och depressioner.

Enbart en healingsession tar ca 60 minuter, men jag rekommenderar varmt coachsamtal+ healing 120 min då jag börjar med ett samtal, får budskap om tillstånd och goda råd under healingen och avslutar med ett samtal.

Distanshealing

Healing fungerar alldeles utmärkt även på distans! Oavsett var i världen du befinner dig. Jag tar då kontakt innan och ser till att du ligger/sitter bekvämt och är avslappnad. Därefter tar jag åter kontakt och vi sammanfattar vad du upplevt under behandlingen.